قیمت روز محصولات اپل

آموزش به اشتراک گذاری یادداشت‌ها در آیفون از طریق اپل آیدی

آموزش به اشتراک گذاری یادداشت‌ها در آیفون

جالب است بدانید شما می‌توانید یادداشت‌های خود در اپلیکیشن Notes را با دوستان خود به اشتراک بگذارید!
در ادامه‌ی این مطلب از بینهایت کالا آموزش به اشتراک گذاری یادداشت‌ها در آیفون را خدمت شما همراهان همیشگی ارائه خواهیم داد…

شما می‌توانید از طریق iCloud یادداشت‌های قسمت Notes رو با دستگاه‌های دیگر مانند آیپد نیز به اشتراک بگذارید!

به اشتراک گذاری یادداشت‌ها در آیفون چه مواقعی کاربرد دارد؟

این مورد بخصوص برای پروژه‌های کاری مثل فیلمنامه‌نویسی و… بسیار کاربرد دارد؛ زیرا هنگامی که شما این دسترسی را به اشخاص دیگر میدهید، آن‌ها نیز می‌توانند یادداشت‌ها را ویرایش کنند و حتی آخرین تغییراتی که شما داده‌اید را ببینند!

اگر یادداشتی متعلق به شما باشد، می‌توانید هر زمان که خواستید دسترسی افراد دیگر را محدود کنید!

زمانی که دستگاه شما به اینترنت متصل باشد، iCloud تمام یادداشت‌ها و پوشه‌های شما را در همه‌ دستگاه‌ها و حساب‌های متصل آپدیت نگه میدارد…

بنابراین وقتی شما موردی را در یادداشت‌های خود علامت می‌زنید و یا طرحی را ویرایش می‌کنید و بطور کلی هر تغییر دیگری که میدهید، هر شخصی که در یادداشت‌های شما شریک است، جدیدترین نسخه و تغییرات داده شده را می‌بیند!

۱. اولین قدم به اشتراک گذاری یادداشت‌ها در آیفون (مقدمات)

  • دستگاه‌های خود را به آخرین نسخه‌ی iOS یا ipadOS آپدیت کنید.
  • بر روی تمام دستگاه‌هایتان iCloud را فعال کنید.
  • مطمئن شوید که با اپل آیدی مشترک وارد همه دستگاه‌ها شده‌اید.

۲. دومین قدم Share کردن یادداشت‌ها در آیفون

  • یادداشتی که قصد دارید به اشتراک بگذارید را باز کنید.
  • روی گزینه‌ی «More» ضربه بزنید، سپس Share Note را انتخاب کنید.
  • مشخص کنید از چه طریقی قصد دارید شخصی را دعوت کنید.
  • بسته به نحوه‌ی اشتراک گذاری، ممکن است لازم باشد روی گزینه‌ی Send ضربه بزنید.
  • برای افزودن افراد بیشتر به یک یادداشت مشترک، پوشه iCloud را باز کنید؛ بر روی دکمه Add People ضربه بزنید، سپس روی Add People ضربه بزنید و دو مرحله قبل را انجام دهید.
به اشتراک گذاری یادداشت‌ها در آیفون
  • اگر برای اشتراک گذاری آماده هستید، دکمه‌ی Add People را در بالای یادداشت می‌بینید یا این که نماد مخاطبین را در لیست یادداشت‌ها مشاهده خواهید کرد.

۳. افراد را به یک پوشه اضافه کنید

  • به لیست پوشه‌های خود بروید.
  • پوشه‌ی مورد نظر را لمس کرده و به سمت چپ بکشید، سپس بر روی گزینه‌ی Add People ضربه بزنید.
  • طریقه‌ی به اشتراک گذاری را انتخاب کنید، سپس شخصی را که قصد دارد یادداشت را با او به اشتراک بگذارید انتخاب کنید.
به اشتراک گذاری یادداشت‌ها در آیفون
  • بسته به نحوه اشتراک گذاری، ممکن است لازم باشد بر روی گزینه‌‌ی Send تپ کنید.
  • برای به اشتراک گذاری پوشه یا قبول کردن دعوت یک دوست به استفاده مشترک از پوشه‌ها، به iOS 13 یا بالاتر یا iPadOS نیاز دارید. نمی‌توانید پوشه‌ای را که حاوی یادداشت قفل شده است و یا یادداشتی که توسط شخص دیگری به اشتراک گذاشته شده است به اشتراک بگذارید.

۴. مدیریت یادداشت‌های به اشتراک گذاشته شده

شما به عنوان فردی که یادداشتی را به اشتراک گذاشته‌اید، می‌توانید بگویید چه کسی اجازه دارد بر روی آن یادداشت تغییری ایجاد کند. در یادداشت به اشتراک گذاشته شده، روی گزینه‌ی Add People تپ کنید و تصمیم بگیرید یادداشت ذکر شده را با چه کسانی می‌خواهید به اشتراک بگذارید؛ سپس گزینه Share Options را لمس کنید و حالت مورد نظر خود را انتخاب کنید، مانند “Can make changes” یا “Only View”.

مدیریت یادداشت‌های به اشتراک گذاشته شده در آیفون

اگر در پایین نام شخص کلمه‌ی «Invited» را مشاهده کردید، یعنی او هنوز دعوت شما را نپذیرفته است! هر فردی که در یادداشتی شریک شده باشد، می‌تواند پیوست اضافه کند، چک لیست ایجاد کند، نقاشی را ترسیم کرده و متن را ویرایش کند. وقتی کسی با حالت “View only” دعوت شده باشد، نمی‌تواند هیچگونه تغییری را در یادداشت مورد نظر ایجاد کند…

هنگامی که یک یادداشت مشترک آپدیت شود، همه افراد شریک، اعلانی را دریافت می‌کنند. برای پنهان کردن این اعلان‌ها، از یادداشت، روی گزینه‌ی Add People ضربه بزنید و Hide Alerts را روشن کنید.
برای روشن کردن Highlight All Changes، به یادداشت بروید، روی دکمه Add People تپ کنید، سپس بر روی turn on the setting کلیک کنید. این کار باعث می‌شود تغییراتی را که شما یا همکاران در یادداشت ایجاد می‌کنید برجسته نشان داده شود.

نکته: برای استفاده از جدیدترین ویژگی‌های قسمت یادداشت‌ها یا همان Notes مانند View only و Highlight All Changes ، به iOS 13 یا بالاتر و یا iPadOS نیاز دارید.)

۵. حذف افراد از لیست مشترکین یادداشت‌ها

برای حذف یک نفر از یادداشت مشترک:

  • یادداشت را باز کنید و روی قسمت Add People ضربه بزنید.
  • روی نام شخص تپ کنید.
  • گزینه‌ی Remove Access را انتخاب کنید.

برای حذف همه از یادداشت مشترک:

  • یادداشت را باز کنید و روی Add People ضربه بزنید.
  • Stop Sharing را لمس کنید.
  • برای تأیید دوباره روی Stop Sharing تپ کنید.
  • وقتی اشتراک یادداشت را با سایر افراد متوقف کنید، یادداشت به طور خودکار از دستگاه همه‌ی آن‌ها پاک می شود.

مشکلات و سوالات خود را در پایین همین مطلب برای ما کامنت کنید تا به آن پاسخ دهیم…